• Paras kumppani kaikkiin asbestitöihin
  • Paras kumppani kaikkiin asbestitöihin

Asbestinäyte Helsinki - asbestinäytteenotto rakenteista


Asbestinäytteen avulla tiedämme, piileekö rakenteissa vaarallista asbestia

Asbestinäyte otetaan saneerauskohteessa purettavaksi suunnitelluista rakennusmateriaaleista asbestikartoituksen yhteydessä. Niin kuin muutkin asbestityöt, myös asbestinäytteenotto on jätettävä valtuutetulle ammattilaiselle. Otamme asbestinäytteet Helsingin ja koko muun Etelä-Suomen alueella. Yhteistyölaboratoriomme on nopea ja ehdottoman luotettava, joten tulokset saadaan aina yhtä nopeasti ja työt päästään aloittamaan ilman viikkojen odottelua. Ota yhteyttä ja kysy lisää asbestinäytteen hinnasta!

Otamme näytteet aina turvallisesti

Asbestipöly on terveydelle erittäin haitallista niin hengitettynä kuin myös sisäilmaan jäädessään, joten asbestinäytteenotto on suoritettava aina mahdollisimman siististi ja pölyämättömästi. Poraamalla otetut näytteet kun kontaminoituvat hyvin helposti ja vapauttavat ilmaan asbestipölyä. Näin ollen asbestinäyte onkin otettava muilla keinoin. 

Kuten kaikissa asbestiin liittyvissä toimenpiteissä, myös asbestinäytteenotossa on noudatettava huolellisesti tarvittavia suojautumistoimenpiteitä. Asiantunteva henkilökuntamme käyttää aina työhön soveltuvia hengityssuojaimia sekä suojahanskoja, käsitellen näytteitä asianmukaisella varovaisuudella.

Näytteenottoa määrittää asbestilaki 

Asbestinäytteet kerätään asbestilain mukaisesti korjaus- ja purkutöiden alaisista rakennusmateriaaleista. Näytteen ottanut kartoittaja lähettää lopuksi kohteesta otetut näytteet eteenpäin asbestilaboratorioon. Tulosten valmistuttua kartoittaja toimittaa yhteenvedon asbestikartoituksen tilaajalle. Asbestikartoituksen perusteella saamme arvioitua materiaalien kunnon ja tehtyä suunnitelman asbestipurkua tai -saneerausta varten. Samalla laadimme lain edellyttämät raportit viranomaisille.

Työt seisovat ilman asbestinäytettä

Mitään remonttitoimia ei voida aloittaa, ennen kuin asbestikartoitus on tehty ja asbestinäyte analysoitu. Asbesta Oy:n ammattilaiset toimivat ripeästi ja tehokkaasti niin, että remonttia suunnitteleva taho pääsee mahdollisimman nopeasti tekemään ilmoituksen muutostöistä ja työt päästään aloittamaan.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Asbestinäyte hinta

Asbestinäytteen hinta ei ole korkea, mutta hinnan pystyy asettamaan vasta kohteen perustietojen perusteella. Jos siis sinua kiinnostaa asbestinäytteenotto tai asbestinäytteen hinta, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoa! Toteutamme luotettavat ja turvalliset asbestityöt pääkaupunkiseudulla ja koko Etelä-Suomen alueella aina kilpailukykyiseen hintaan.