• Paras kumppani kaikkiin asbestitöihin
  • Paras kumppani kaikkiin asbestitöihin

Asbestinäyte kertoo, onko rakenteissa asbestia

Toiminta-aluettamme ovat Helsinki ja muu Etelä-Suomi

Asbestinäyte otetaan purettavaksi suunnitelluista rakennusmateriaaleista asbestikartoituksen yhteydessä. Niin kuin muutkin asbestityöt, myös asbestinäytteenotto on jätettävä valtuutetulle ammattilaiselle. Otamme asbestinäytteet Helsingin ja koko muun Etelä-Suomen alueella. Yhteistyölaboratoriomme on nopea ja ehdottoman luotettava, joten tulokset saadaan ja työt päästään aloittamaan ilman viikkojen odottelua. Ota yhteyttä ja kysy lisää näytteenotosta!

Otamme asbestinäytteet turvallisesti

Asbestipöly on hengitettynä ja sisäilmaan jäädessään terveydelle erittäin haitallista, joten asbestinäytteenotto on suoritettava mahdollisimman pölyämättömästi. Poraamalla otetut näytteet paitsi vapauttavat ilmaan asbestipölyä, myös kontaminoituvat helposti. Tästä syystä asbestinäyte otetaan muilla tavoin.

Kuten kaikissa asbestiin liittyvissä toimenpiteissä, myös asbestinäytteenotossa on noudatettava huolellisesti tarvittavia suojautumistoimenpiteitä. Henkilökuntamme käyttää aina hengityssuojaimia sekä suojahanskoja ja käsittelee näytteitä asianmukaisella varovaisuudella.

Asbestinäytteet kerätään purettavista rakennusmateriaaleista. Kartoittaja lähettää asbestinäytteet eteenpäin asbestilaboratorioon. Tulosten valmistuttua kartoittaja toimittaa yhteenvedon asbestikartoituksen tilaajalle. Asbestikartoituksen perusteella saamme arvioitua materiaalien kunnon ja tehtyä suunnitelman asbestipurkua tai -saneerausta varten. Samalla teemme lain edellyttämät raportit viranomaisille.

Työt seisovat ilman asbestinäytettä

Mitään remonttitoimia ei voida aloittaa, ennen kuin asbestikartoitus on tehty ja asbestinäyte analysoitu. Asbesta Oy:n ammattilaiset toimivat ripeästi ja tehokkaasti niin, että remonttia suunnitteleva taho pääsee mahdollisimman nopeasti tekemään ilmoituksen muutostöistä ja työt päästään aloittamaan.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse