• Paras kumppani kaikkiin asbestitöihin
  • Paras kumppani kaikkiin asbestitöihin

Asbestipurku Helsingissä ja Etelä-Suomessa

Olemme AVI:n valtuuttama asbestipurkaja

Asbesta Oy:n ydinpalveluita on asbestipurku, jonka suoritamme tarkasti turvallisuus- ja suojausmääräyksiä noudattaen. Tarjoamme asbestityöt niin yrityksille kuin yksityisillekin asiakkaille Helsingissä, pääkaupunkiseudulla ja muualla Etelä-Suomen alueella. Asbestipurku on erikoisalaamme, ja meiltä löytyvät vahvan osaamisen & ammattitaidon ohella kaikki tarvittavat luvat ja pätevyydet. Ota yhteyttä!

Asbestipurku aina kartoituksesta loppusiivoukseen

Ennen kuin asbestin purku voidaan aloittaa, kohteessa on teetettävä asbestikartoitus ja otettava asbestinäyte. Nekin hoituvat helposti kauttamme. Kun kartoitus on tehty ja näytteet analysoitu, tiedämme rakenteiden asbestipitoisuuden ja sen, miten purku olisi paras toteuttaa. Suojaamme ja eristämme purkutyömaan huolellisesti määräysten mukaisesti ja hankkiudumme asbestijätteestä eroon vastuullisesti. Kun asbestipurku on valmis, paikat siivotaan ja toimestamme paikalla tehdään vielä jälki-ilmamittaus joka varmistaa, että asbestia ei ole jäänyt sisäilmaan.

Mikä on asbestipurun hinta?

Kun suunnittelee asbestipurkua, hinta nousee usein ensimmäisenä mieleen; meidän kanssamme kulut pysyvät kurissa ja annamme kilpailukykyisen hinta-arvion aina etukäteen. Asbestipurun hinta riippuu purkukohteen koosta ja urakan laajuudesta, joten summittaistakaan hintaa ei pysty määrittämään ennen, kuin kohde on tiedossa ja asbestikartoitus tehty.

Teetä asbestipurku vain ammattilaisilla

Asbestipurku on luvanvaraista työtä. Asbestipurkuun perehtymättömän henkilön on mahdotonta poistaa asbestia turvallisesti ja niin, ettei asbestia jäisi haitallisia määriä rakenteisiin tai huoneiston sisäilmaan. Siksi asbestipurku on sallittua vain asbestipurkutöihin erikoistuneille ammattilaisille. Asbestille altistumisesta seuraavien vakavien terveyshaittojen vuoksi sen purkaminen rakenteista on tehtävä kaikkia säädettyjä varotoimia noudattaen. Asbesta Oy tarjoaa alusta loppuun turvallista asbestipurkua Helsingissä sekä laajalti koko Etelä-Suomen alueella.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse