• Paras kumppani kaikkiin asbestitöihin
  • Paras kumppani kaikkiin asbestitöihin

Asbestipurku Helsinki ja Etelä-Suomi


Olemme AVI:n valtuuttama asbestipurkaja

Asbesta Oy:n ydinpalveluihin lukeutuu asbestipurku, jonka suoritamme aina kilpailukykyisin hinnoin, tarkasti uuden asbestilain edellyttämiä turvallisuus- ja suojausmääräyksiä noudattaen. Tarjoamme kokonaisvaltaiset asbestityöt sekä yrityksille että yksityisille asiakkaille Helsingissä, muualla pääkaupunkiseudulla ja koko Etelä-Suomen alueella. Asbestipurku onkin erikoisalaamme ja meiltä löytyvät pitkän kokemuksen, vahvan osaamisen ja ammattitaidon ohella kaikki tarvittavat luvat ja pätevyydet. Ota yhteyttä!

Asbestinpurkua aina kartoituksesta loppusiivoukseen

Ennen kuin asbestin purku voidaan aloittaa, kohteessa on teetettävä luotettava asbestikartoitus ja otettava asbestinäyte. Nekin hoituvat helposti kauttamme. Kun kartoitus on tehty ja näytteet analysoitu, tiedämme rakenteiden asbestipitoisuuden ja sen, miten purku on paras toteuttaa. Suojaamme ja eristämme purkutyömaan huolellisesti ja asbestilain määräysten mukaisesti, samalla kun asbestijäte hävitetään vastuullisesti. Kun asbestipurku on valmis, paikat siivotaan ja työmaalla tehdään vielä toimestamme jälki-ilmamittaus. Näin ollen kun voimme varmistaa, ettei terveydelle vaarallista asbestia ole jäänyt sisäilmaan.

Mitä asbestipurku hinta sisältää?

Kun rakennukseen on suunnitteilla asbestipurku, hinta nousee usein ensimmäisenä mieleen. Meidän kanssamme kulut kuitenkin pysyvät kurissa, sillä tarjoamme asiakkaillemme aina etukäteen kilpailukykyisen ja tarkkaan lasketun asbestipurku hinta-arvion. Mukaan arvioon voimme upottaa kaikki tarpeidesi mukaiset palvelut, kuten asbestinäytteenotonasbestikartoituksen kuin myös asbestipurkutyön hinnan. 

Asbestipurun hinta kuitenkin riippuu pitkälti aina purkukohteen koosta ja urakan laajuudesta. Näin ollen lopullinen hinta tarkentuu aina vasta sitten, kun kohteen tarkat tiedot ovat tiedossa ja asbestikartoitus jo tehtynä.

Teetä asbestinpurku vain ammattilaisilla

Asbestipurku on luvanvaraista työtä, eikä sitä voi toteuttaa itse. Tämä johtuu siitä, että asbestinpurku on perehtymättömän henkilön toimesta mahdotonta suorittaa turvallisesti niin, ettei vaarallista asbestipölyä jäisi haitallisia määriä rakenteisiin tai huoneiston sisäilmaan. Näin ollen asbestin purkaminen on sallittua vain asbestipurkutöihin erikoistuneille ammattilaisille. 

Asbestille altistumisen ja siitä seuraavien vakavien terveyshaittojen vuoksi rakenteiden purkaminen on tehtävä kaikkia säädettyjä varotoimia noudattaen. Asbesta Oy tarjoaa alusta loppuun saakka turvallista asbestipurkua laajalti koko Etelä-Suomen alueella. Kun siis asbestipurku Helsingissä tulee ajankohtaiseksi, ota meihin yhteyttä!

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Miksi tilata asbestipurku meiltä? 

  • Olemme luotettava ja kokenut alan toimija
  • Ammattitaitoinen henkilökuntamme on koulutettu luvanvaraiseen asbestipurkuun
  • Pidämme kiinni sovituista aikatauluista ja budjetista
  • Pystymme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat
  • Olemme reilu ja kotimainen yritys
  • Huolehdimme ympäristöstä ja asbestijätteen hävittämisestä