• Paras kumppani kaikkiin asbestitöihin
  • Paras kumppani kaikkiin asbestitöihin

Asbestisaneeraus Helsinki & Etelä-Suomi

Asbestisaneeraus pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla pääkaupunkiseudulla. Kun siis asbestipölysaneeraus tulee ajankohtaiseksi, ota meihin yhteyttä!

Asbestipöly on vaarallista

Asbestipöly on ihmiselle hengenvaarallista. Mikroskooppisen pienet asbestikuidut eivät poistu elimistöstä ja aiheuttavat ajan kuluessa vakavia sairauksia. Asbestipölyä vapautuu ilmaan, kun asbestilla eristetyn tilan rakenteita aletaan purkaa; tästä syystä työmaan suojaus ja eristäminen ovat ensiarvoisen tärkeitä ja asbestisaneeraus tulee hoitaa erittäin huolellisesti. Asbesta Oy toteuttaakin aina ammattitaidolla tarpeesi mukaisen asbestisaneerauksen Helsingin ja Etelä-Suomen alueella. Kun haluat asbestista eroon turvallisesti, ota meihin yhteyttä.

Asbestipölysaneeraus alkaa aina asbestikartoituksella

2016 alkuvuodesta voimaan tullut uusi asbestilaki määrittää, että asbestikartoitus on tehtävä aina, kun ennen vuotta 1994 rakennetun kohteen remonttia tai saneerausta suunnitellaan. Toteutamme asbestipölysaneerauksen lisäksi ammattitaidolla muun muassa niin asbestinäytteenotot kuin myös asbestikartoituksen sekä asbestipurut. Lisäksi voit laskurimme avulla tutustua jo etukäteen kohteesi asbestipurku hinta-arvioon. Olemme valtuutettu ammattilainen jolta saat kaikki tarvittavat asbestityöt ja -palvelut.

Asbestisaneeraus ammattilaiselta varmasti

Olemme erikoistuneet tekemään asbestisaneeraustöitä. Mikäli jonkun muun toimesta tiloihin on levinnyt asbestipölyä, niin suojaamme ja puhdistamme saastuneet tilat. Lopuksi varmistamme tilojen puhtauden jälki-ilmanmittauksella. Kun siis asbestisaneeraus tulee ajankohtaiseksi Helsingissä tai muualla pääkaupunkiseudulla, ota meihin yhteyttä!

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse