• Paras kumppani kaikkiin asbestitöihin
  • Paras kumppani kaikkiin asbestitöihin

Asbestipölysaneeraus Helsinki & Etelä-Suomi

Toteutamme asbestipölysaneeraukset ammattitaidolla

Asbestipöly on ihmiselle hengenvaarallista. Mikroskooppisen pienet asbestikuidut eivät poistu elimistöstä ja aiheuttavat ajan kuluessa vakavia sairauksia. Asbestipölyä vapautuu ilmaan, kun asbestilla eristetyn tilan rakenteita aletaan purkaa; tästä syystä työmaan erittäin huolellinen suojaus ja eristäminen on ensiarvoisen tärkeää. Asbesta Oy toteuttaa asbestipölysaneeraukset Helsingin ja Etelä-Suomen alueella. Kun haluat asbestista eroon turvallisesti, ota meihin yhteyttä.

Asbestisaneeraus alkaa aina asbestikartoituksella

2016 alkuvuodesta tulleen uuden asbestilain myötä asbestikartoitus on tehtävä aina, kun ennen vuotta 1994 rakennetun kohteen remonttia tai saneerausta suunnitellaan. Toteutamme asbestipölysaneerauksen lisäksi ammattitaidolla muun muassa niin asbestinäytteenot kuin -kartoituksen, sekä asbestipurun. Olemme valtuutettu ammattilainen jolta saat kaikki tarvittavat asbestityöt ja -palvelut.

Asbestipölysaneeraus ammattilaiselta varmasti

Olemme erikoistuneet tekemään asbestipölysaneeraustöitä. Mikäli jonkun muun toimesta tiloihin on levinnyt asbestipölyä, niin suojaamme ja puhdistamme saastuneet tilat. Lopuksi varmistamme tilojen puhtauden jälki-ilmanmittauksella.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse