• Paras kumppani kaikkiin asbestitöihin
  • Paras kumppani kaikkiin asbestitöihin

Asbestipurku ammattitaidolla ja turvallisesti Uudellamaalla

Asbestipurku, Uusimaa

Viranomaisten valtuuttama, paikallinen asbestitöiden ammattilaisesi


Kun etsit eteläisen Suomen alueelta yritystä, jolta tilata asbestityöt, Asbesta Oy on oikea valinta. Olemme viranomaisten valtuuttama yhtiö, jolla on Aluehallintoviraston (AVI) myöntämä virallinen lupa tehdä asbestipurkutöitä. 


Tämän nojalla voit siis luottaa, että kaikki työt tehdään prikulleen määräysten mukaan, täydellä turvallisuudella. Puoleemme voitkin huoletta kääntyä, kun asbestipurku Uusimaa–Etelä-Suomi-alueella, esimerkiksi Espoossa ja Vantaalla, on ajankohtaista. Kotipaikkamme on Helsinki, joten meiltä saat paikallista ns. omien poikien palvelua. Ota yhteyttä! 


Laki säätää, kuka purkutöitä voi tehdä

Asbestipurkutyöluvasta on säädetty laissa, jonka mukaan: ”Asbestipurkutyöhön saa käyttää vain sellaista työntekijää, jolla on vaadittu pätevyys ja joka on rekisteröity 12 §:ssä tarkoitettuun asbestipurkutyöhön pätevistä henkilöistä pidettävään rekisteriin.” Aiheesta voit lukea lisää oikeusministeriön omistamalta, oikeudellisen aineiston sivustolta. 

https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2015/20150684


Kaikki tarvittava asbestitöihin

Meiltä saat kaikki palvelut, joita asbestitöissä tarvitaan. Lähdemme liikkeelle kartoituksesta ja näytteenotosta edeten purkutöihin ja aina tilan viimeistelyyn loppusiivouksen sekä jälki-ilmamittauksen merkeissä. Toteutamme: 

  • asbestikartoitukset: purettavista materiaaleista otetaan asbestinäytteet, jotka lähetetään tutkittaviksi ja joiden perusteella laadimme korjaustyöt.
  • asbestipurkutyöt: työmaa suojataan ja eristetään, purku suoritetaan huolellisesti, asbestijäte hävitetään, paikat siivotaan ja tehdään jälki-ilmamittaus tilojen turvallisuuden toteamiseksi.
  • asbestipölysaneeraukset: puhdistamme tilat, mikäli niihin on levinnyt jonkun tahon toimesta asbestipölyä.  
  • asbestimateriaalien kapselointi ja pinnoitus: asbesti voidaan myös pinnoittaa ja kapseloida siten, ettei siitä aiheudu haittaa ympäristölle. 

Lisäksi teemme kreosoottipurkuja ja muita haitta-ainepurkuja. Kreosootti on kivihiilipikeä, jota on käytetty asbestin tavoin eristeenä vanhoissa rakennuksissa ja joka asbestin tavoin on vapautuessaan terveydelle vaarallista. Kysy palvelua tarpeesi mukaan!


Nopea ja tasokas työssään – hyödynnä monien kohteiden kokemuksemme

Käsissämme haitta-aineurakat hoituvat nopeasti, tasokkaasta ja turvallisesta toteutuksesta tietenkään tinkimättä. Valttina on pitkä kokemus, johon on mahtunut monia erilaisia kohteita. Näihin lukeutuvat muun muassa hotellit, sairaalat, koulut, asuintalot ja monet muut – katso lisää referensseistä.


Kysy meitä toteuttamaan asbestityöt. Voit pyytää vaikka suoraan tarjouksen, kun tarpeessa on esimerkiksi asbestikartoitus taloyhtiölle tai kaikki työvaiheet sisältävä asbestipurku. Uusimaa on toimialuettamme sekä laajemmin koko Etelä-Suomi.